Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea articulatiei sferice Moldova

 

Pret serviciu de la 549 lei

Multi isi pun intrebarea ce este o articulatie sferica? Ce importanta are pentru functionarea unui automobil? De ce este necesara schimbarea articulatiei sferice? Sa incercam de a da raspuns la aceste intrebari. Articulatia sferica este o parte componenta destul de importanta a suspensiei. In situatia cand articulatia sferica este defectata, apare un mare risc de accident. Pentru a evita astfel de situatii, trebuie de facut schimbarea articulatiei sferice la timp. Oferim inlocuirea planetarei in Chisinau la preturi avantajoase.

Cat de des trebuie de facut procedura data? Schimbarea articulatiei sferice se face de la 15 000 - 150 000 km. Asta depinde deja de o sumedenie de factori cum ar fi caracteristicile automobilului, conditiile de drum pe care se circula etc. Pentru a va da seama ca este nevoie de facut schimbarea articulatiei sferice, este important de atras atentia la un sir de aspecte. In cele ce urmeaza, va prezentam cele mai raspandite:

  1. atunci cand conduceti pe un drum cu gropi, se aude un zgomot puternic la suspensie. Este un semn ca suporturile nu au de ajuns ulei si articulatia este uzata;

  2. roata se clatina in diverse parti;

  3. volanul este greu de manevrat; 

  4. cauciucurile se uzeaza neuniform;

  5. atunci cand intoarceti volanul, se aude un scartait.

In situatia cand conduceti pe drumuri de calitate proasta, articulatia sferica va trebui de schimbat mai des. Ea se va uza rapid din cauza unor asa conditii. Plus la toate, urmariti ca toate piesele sa fie asigurate cu nivelul suficient de ulei sau alte lichide. In caz de va vine ideea privind schimbarea articulatiei sferice online, lasati-o deoparte. Masurile de lucru cu automobilul in conditii casnice se pot solda cu urmari neplacute. Urmari, care, la randul lor, va vor bate tare asupra buzunarului dumneavoastra.

Unde pot face schimbarea articulatiei sferice in Chisinau la pret avantajos?

Nu stiti unde sa va duceti pentru a face lucrari cu articulatia sferica? Noi va soptim! Cauciucuridevara! In centrul nostru de deservire auto lucreaza o echipa profesionisti devotati. Suntem dispusi sa va ajutam mereu. Oferim consultatii cu privire la orice problema legata de masina dumneavoastra. Vom solutiona problemele automobilului dumneavoastra, mai ales ceea ce tine de inlocuirea articulatiei sferice. Pretul pentru masura data va fi undeva de la 600 lei. Lucrarile sunt realizate calitativ si-n termen stabilit. Este vital de important pentru noi, ca clientii nostri sa ramana multumiti. 

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Schimbarea articulatiei sferice 1Schimbarea articulatiei sferice 2Schimbarea articulatiei sferice 3Schimbarea articulatiei sferice 4Schimbarea articulatiei sferice 5Schimbarea articulatiei sferice 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite