Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea arcurilor de suspensie

 

Pret serviciu de la 200 lei

Motivele defectiunii arcurilor de suspensie

Aveti nevoie de inlocuirea arcurilor suspensiei? Cele vechi s-au defectat? Noi va ghidam pas cu pas in acest proces. Arcul de suspensie mentine intreaga constructie a automobilului intr-o stare dreapta. Arcurile suspensiei se uzeaza ca si celelalte piese ale automobilului. Automobilele se lasa in jos atunci cand amortizoarele sunt defecte. La fel si in cazul arcurilor suspensiei. Deosebit de neplacut este atunci cand se lasa in jos doar o parte a automobilului. Se priveste foarte urat. Sa vedem care sunt motivele de defectiune ale arcurilor de suspensie:

 • metalul se uzeaza ca urmare a exploatarii indelungate;

 • in suspensie au nimerit pietre;

 • deplasarea permanenta pe drumuri cu suprafete neregulate, arcurile sunt supraincarcate in asemenea cazuri;

 • aparitia focarelor de coroziune.

Asadar, de cum observati ca e ceva in neregula cu automobilul dumneavoastra sau chiar banuiti defectarea suspensiei, adresati-va fara intarziere la un service.

Inlocuirea arcurilor suspensiei

Procedura de inlocuire a arcurilor suspensiei consta din urmatoarele actiuni:

 • Masina se ridica putin pentru a lucra cu ea mai comod. 

 • Este rasucita piulita si se scoate surubul de fixare. 

 • Amortizorul se muta putin intr-o parte. 

 • Se introduce lama de montare in arc si se ridica masina pe un cric. Dupa aceea, se scoate bobina cea mai de jos a arcului de pe suportul sau inferior.

 • Legaturile speciale pot fi folosite si pentru a scoate arcul.

 • Atunci cand se lucreaza cu un cric, este foarte important de monitorizat furtunurile de frana.  

 • Dupa ce procedura este repetata si cu a doua roata, adica se scoate arcul din ea, trebuie de scos si placutele de cauciuc de pe arcuri. Dupa cum am descris deja mai sus, o garnitura ar trebui sa fie pusa in partea de sus a arcului, iar a doua in partea de jos. 

Instalarea arcurilor noi se face in ordine inversa. Procedura trebuie facuta strict la service-uri auto, nici nu va ganditi sa faceti acasa asa manipulari. O sa va apuca mari batai de cap si cheltuieli suplimentare.

Inlocuirea arcurilor suspensiei in chisinau 

Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea arcurilor de suspensie in moldova, veniti la Centru de anvelope. Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, schimbarea arc de suspensie o sa va coste de la 210 lei. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa! Oferim cele mai bune conditii pentru inlocuirea arcurilor in Chisinau.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea arcurilor de suspensie 1Inlocuirea arcurilor de suspensie 2Inlocuirea arcurilor de suspensie 3Inlocuirea arcurilor de suspensie 4Inlocuirea arcurilor de suspensie 5Inlocuirea arcurilor de suspensie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite