Comandați un serviciu
Trimite

Indreptarea si vopsirea capotei

 

Pret serviciu de la 249 lei

Repararea capotei auto este o problema de lunga durata pentru multi soferi. Nevoia de reparare a capotei apare intr-o varietate de situatii. De exemplu, repararea capotei reprezinta adesea inlocuirea unei piese dupa un accident grav. In acelasi timp, daca deteriorarea piesei nu este prea grava, se efectueaza indreptarea capotei pentru a repara elementele de caroserie. Daca stiti cum sa folositi unelte si aveti cunostinte de tinichigerie, puteti face singur indreptarea capotei din aluminiu. In comparatie cu reparatia la service, veti economisi o parte semnificativa din bugetul de acasa. Pretul indreptarii capotei depinde de lucrarea efectuata de maestru.

Tipuri de lucrari de indreptare

Exista diferite tipuri de indreptare a capotei, precum si a altor parti ale caroseriei masinii:

  • Indepartarea loviturilor.
  • Eliminarea proeminentelor.
  • Corectie locala.

Indreptarea capotei auto

Pentru a repara in mod corespunzator capota masinii, trebuie sa cunoasteti pasii implicati in performanta sa. Inainte de a incepe repararea capotei, trebuie sa inspectati toate zonele deteriorate si, in functie de gradul de defect, sa alegeti o metoda de indreptare si colorare. Practic, capota este demontata din caroseria masinii. In acest caz, lucrul cu elementele capotei este considerabil simplificat. Exista mai multe metode de indreptare si vopsire a capotei. Cele mai frecvente sunt patru metode de reparare a capotei si a altor elemente de caroserie. Pentru a alege metoda corecta de indreptare, este necesar sa se cunoasca tipul de deteriorare, forma acesteia si caracteristicile tehnice ale metalului.

Metode de indreptare a capotei fara vopsire:

  • Tehnologia PDR. Cunoscuta si sub denumirea de tehnologie cu vid.
  • Indreptarea conventionala a capotei.
  • Indreptarea prin contractie termica.
  • Indreptarea aluminiului.

Pretul de indreptare a capotei si vopsire in Centru de anvelopare.

Atelierul auto Centru de anvelope este dotat cu echipamente moderne pentru indreptarea capotei si a colturilor capotei, precum si alte tipuri de indreptare si reparatii auto. Personalul nostru experimentat va efectua indreptarea capotei de aluminiu la un pret mic, de calitate si la timp. Pentru a face o programare la service-ul nostru auto, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta pentru a clarifica toate detaliile. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Indreptarea capotei 1Indreptarea capotei 2Indreptarea capotei 3Indreptarea capotei 4Indreptarea capotei 5Indreptarea capotei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite