Comandați un serviciu
Trimite

Indreptarea masinilor

 

Pret serviciu de la 499 lei

Indreptarea caroseriei este procesul de refacere a formei caroseriei unei masini care a fost deteriorata din cauza unui accident, a unei coliziuni sau a unui alt eveniment nefavorabil. Acest proces joaca un rol important in mentinerea sigurantei si a aspectului vehiculelor.

Procesul de indreptare a caroseriei

Indreptarea caroseriei este o arta care necesita experienta si profesionalism. Scopul principal al acestei proceduri este de a restabili forma originala a caroseriei auto. Mai jos este prezentata o prezentare generala a modului in care se realizeaza indreptarea caroseriei:

  1. Diagnosticarea daunelor.
  2. Demontarea caroseriei.
  3. Aplicarea tehnicilor de indreptare.
  4. Inlocuirea sau repararea pieselor.
  5. Testarea si calibrarea.

Pretul de indreptare a caroseriei

Pretul de indreptare a corpului poate varia foarte mult in functie de diverse motive:

  1. Amploarea daunelor. 

Cu cat deteriorarea este mai grava, cu atat pretul va fi mai mare. Zgarieturile si loviturile minore pot fi reparate mai ieftin decat deformarile mai mari.

  1. Modelul vehiculului. 

Costul de indreptare poate depinde si de marca si modelul masinii. De exemplu, indreptarea caroseriei unei masini sport poate costa mai mult decat cea a unui sedan obisnuit.

  1. Regiune. 

Preturile pentru serviciile de indreptare a caroseriei pot fi diferite in diferite regiuni. De exemplu, indreptarea caroseriei in Chisinau poate avea propriile particularitati si preturi.

  1. Costurile fortei de munca. 

Complexitatea lucrarii si timpul necesar pentru indreptarea masinii, de asemenea, afecteaza pretul.

Indreptarea caroseriei in Chisinau

Indreptarea caroseriei auto Rihtovka este o etapa importanta a intretinerii automobilului. Ea nu numai ca imbunatateste aspectul masinii, dar asigura si siguranta acesteia pe drum. Chiar si daunele minore pot afecta integritatea structurala si manevrabilitatea masinii.

Indreptarea caroseriei este o parte importanta a intretinerii autoturismului pentru a va proteja masina de daune si pentru a-i prelungi durata de viata.

Centru de anvelopare este un service auto specializat, care este dotat cu echipamente moderne pentru reparatii auto. La noi lucreaza doar specialisti calificati, care vor face indreptarea caroseriei masinii la preturi rezonabile, calitativ si la timp. Pentru mai multe informatii, servicii si preturi pentru indreptarea masinii, completati formularul de mai jos si va vom contacta. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Indreptarea corpului 1Indreptarea corpului 2Indreptarea corpului 3Indreptarea corpului 4Indreptarea corpului 5Indreptarea corpului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite