Comandați un serviciu
Trimite

Indreptarea capacului portbagajului auto

 

Pret serviciu de la 899 lei

Capacul portbagajului este un element al caroseriei autoturismului care asigura accesul la portbagaj. Designul si forma sa depind de modelul vehiculului. Deteriorarea aspectului estetic si functional al acestui element poate fi cauzata de diverse motive, de exemplu, deteriorarea vopselei ca urmare a unui accident sau a unei utilizari prelungite. Prin urmare, inlocuirea sau repararea capacului portbagajului va fi o problema relevanta pentru toti proprietarii de masini.

Cum se efectueaza reparatia?

Metodele si modalitatile de reparare a capacului portbagajului depind intotdeauna de cat de grav este deteriorat capacul. Daca deteriorarea suprafetei este nesemnificativa, atunci capacul portbagajului nu este necesar sa fie demontat pentru a fi reparat. Cu toate acestea, daca deteriorarea este severa, este necesara dezasamblarea.

Indreptarea capacului de portbagaj la Centru de anvelopare

Etapele procesului sunt urmatoarele:

Indepartati toate obiectele care ar putea interfera cu corectia sau ar putea fi deteriorate in timpul procesului de corectie;

  1. Indepartati toate urmele de vopsea sau de coroziune de pe suprafata capacelor;Restabiliti forma originala;
  2. Suprafata se slefuieste, apoi se degreseaza, se trateaza cu un grund anticoroziv si se usuca;
  3. Chituire si slefuire;
  4. Degresare, amorsare, vopsire si lacuire;
  5. Montarea capacului portbagajului pe caroserie.

Toate actiunile de mai sus sunt efectuate in stricta conformitate cu procesele tehnice de uscare, slefuire, degresare si vopsire, ceea ce garanteaza o munca de inalta calitate.

Daca nu stiti la cine sa apelati pentru indreptarea capacului portbagajului, Centru de anvelopare va va ajuta. Service-ul nostru auto specializat este dotat cu echipamente moderne. Angajatii calificati ai atelierului de reparatii auto isi desfasoara calitativ activitatea. Pretul de indreptare a capacului portbagajului este destul de placut pentru fiecare dintre clientii nostri.

Pentru a ne contacta, completati formularul de mai jos si va vom suna pentru a clarifica toate detaliile.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Indreptarea capacului portbagajului 1Indreptarea capacului portbagajului 2Indreptarea capacului portbagajului 3Indreptarea capacului portbagajului 4Indreptarea capacului portbagajului 5Indreptarea capacului portbagajului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite