Comandați un serviciu
Trimite

Indreptarea aripilor de masina

 

Pret serviciu de la 349 lei

Indreptarea aripilor masinii poate fi facuta doar de un specialist in reparatii de caroserie. Implica modificarea structurii masinii si multe lucruri pot merge prost rapid. Conducerea pe sosele si lupta pentru benzile de circulatie duce adesea la accidente minore. In timp ce soferul poate iesi din masina si nu observa daune vizibile, aripa masinii poate fi afectata. Aceasta este o problema interna care afecteaza structura fizica a vehiculului.

Aceasta procedura poate fi considerata secundara fata de un schimb de ulei auto, dar este la fel de importanta pentru intretinerea generala a masinii. Se stie ca masinile cu cea mai mica deteriorare a aripilor sunt cunoscute ca avand dificultati in deplasarea la viteze mici. Unele dintre ele se deplaseaza mai incet decat ar trebui, chiar si atunci cand accelereaza.

Lasati indreptarea aripilor in seama profesionistilor

Orice deteriorare a aripilor necesita implicarea unui profesionist in repararea caroseriei auto. Repararea unei aripi nu este acelasi lucru cu inlocuirea unui sistem de infasurare a geamurilor laterale. Daca indreptarea aripilor din spate si din fata este efectuata incorect, poate duce la probleme mai grave.

Munca de indreptare si vopsire a unei aripi de calitate profesionala necesita ani de practica si experienta.

Indreptarea aripilor este mai ieftina si mai rapida in timp decat inlocuirea. Daca aripa este deteriorata in proportie de 50% sau mai putin, nu merita sa instalati o piesa noua.

Dupa indreptare, aripa este umpluta cu chit auto, amorsata, lustruita si vopsita (lacuita). La Centru de anvelopare se face indreptarea aripilor cu ajutorul unui spotter.

Lucrari de calitate la indreptarea si vopsirea aripilor spate si fata

Atelierul auto Centru de anvelope ofera servicii de indreptare a unei aripi fara vopsire, indreptare a unei aripi din aluminiu si indreptare a unui arc de aripa spate. Specialistii service-ului efectueaza lucrarile calitativ, nu va trebui sa corectati defectele si sa platiti de doua ori pentru reparatie. Maestrii nostri lucreaza cu promptitudine, iar pretul pentru indreptarea si vopsirea aripii va fi acceptabil pentru toti clientii nostri. Completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom contacta. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Indreptarea aripilor 1Indreptarea aripilor 2Indreptarea aripilor 3Indreptarea aripilor 4Indreptarea aripilor 5Indreptarea aripilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite