Comandați un serviciu
Trimite

Indepartarea si inlocuirea rezervorului de combustibil

 

Pret serviciu de la 649 lei

In diverse situatii poate fi necesara scoaterea rezervorului de combustibil al unui vehicul. Cea mai frecventa este deteriorarea rezervorului de combustibil, de exemplu, ca urmare a unui accident rutier. Daca exista o scurgere in rezervorul de combustibil sau daca se efectueaza reparatii la caroserie in zona in care se afla rezervorul de combustibil, poate fi necesara, de asemenea, demontarea rezervorului de combustibil pentru a-l curata, repara sau inlocui.

Etapele inlocuirii unui rezervor de combustibil in Chisinau

Inainte de a indeparta rezervorul de combustibil al vehiculului, combustibilul trebuie sa fie golit. Acest lucru se poate face cu echipament de casa, dar este mult mai eficient si mai usor sa se foloseasca o pompa speciala. In zona de lucru este necesar sa se asigure o ventilatie puternica, deoarece vaporii de combustibil sunt toxici si pot fi daunatori pentru sanatate daca sunt inhalati. Atunci cand se scoate rezervorul de combustibil, este necesar sa se deconecteze bornele bateriei. Tinand cont de acest lucru, deconectati alimentarea cu energie electrica in conformitate cu manualul de reparatii pentru marca si modelul specific de vehicul.

Principalele sarcini la demontarea rezervorului de combustibil al vehiculului

Desi amplasarea rezervorului de combustibil, modul in care este conectat la conducta de combustibil, dimensiunile sale si alti parametri variaza considerabil in functie de modelul de autovehicul, este posibila identificarea unei secvente generale de actiuni la demontarea acestei unitati, aplicabile la majoritatea modelelor de autovehicule.
Asigurati-va ca rezervorul de combustibil este umplut pana cand apare semnalul de nivel scazut al combustibilului.

  • Asigurati-va ca senzorul de nivel al combustibilului este accesibil. Pentru a face acest lucru, indepartati panourile decorative, husele, pernele scaunelor din spate si alte echipamente interioare.
  • Deconectati borna negativa a bateriei (in caz contrar, se poate produce un scurtcircuit in sistemul electric al vehiculului).
  • Indepartati senzorul de nivel al combustibilului.
  • Scurgeti combustibilul ramas din rezervor.
  • Ridicati vehiculul folosind un elevator sau un cric special.
  • La unele vehicule poate fi necesara demontarea rotilor din spate, a scuturilor termice, a garniturilor de suspensie ale sistemului de evacuare etc.
  • Deconectati conducta de combustibil si asezati un recipient sub vehicul pentru a colecta orice combustibil rezidual.
  • Slabiti si indepartati cu grija fitingurile rezervorului de combustibil.

Trebuie reamintit faptul ca lucrul cu elemente ale sistemului de combustibil al masinii necesita o inalta calificare si disponibilitatea echipamentelor si instrumentelor tehnice adecvate. Numai o abordare calificata a lucrarilor de demontare si inlocuire a rezervorului de combustibil va asigura buna functionare a sistemului de combustibil al masinii.

Inlocuirea rezervorului de combustibil in Centru de anvelopare

Atelierul Centru de anvelope angajeaza meseriasi cu experienta care vor inlocui rezervorul de combustibil calitativ si la timp. Suntem dotati cu echipamente moderne pentru inlocuirea rezervorului. De asemenea, asiguram servicii de reparatii auto de orice complexitate. Pretul de scoatere si inlocuire a rezervorului de combustibil este mic pentru orice client al service-ului nostru auto. Completati formularul de mai jos si va vom suna pentru informatii mai exacte. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 1Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 2Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 3Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 4Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 5Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite