Comandați un serviciu
Trimite

Importul de masini

 

Pret serviciu de la 1499 lei

Se stie ca masinile din Europa sunt adesea foarte cautate de automobilisti. Acestea se caracterizeaza prin calitate, fiabilitate si tehnologie moderna. Cu toate acestea, procesul de echipare a unei masini din Europa poate fi complicat si poate necesita mult timp. Dar nu va faceti griji! Echipa noastra este gata sa va ofere servicii profesionale pentru importul de automobile din Europa in Moldova, facand acest proces cat mai convenabil si mai usor pentru dumneavoastra.

De ce sa ne alegeti pe noi pentru transportul auto din Europa?

  1. Profesionalism: Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta, familiarizati cu toate nuantele importului auto din Europa.
  2. Fiabilitate: Colaboram doar cu parteneri si dealeri de incredere din Europa pentru a va garanta calitatea si fiabilitatea fiecarei masini.
  3. Transparenta: Va oferim informatii complete despre starea, istoricul si documentele masinii, permitandu-va sa luati decizii in cunostinta de cauza.
  4. Abordare personalizata: Tinem cont de preferintele si bugetul dumneavoastra pentru a gasi si a va livra masina perfecta pentru dumneavoastra.
  5. Serviciu complet: Ne ocupam de toate aspectele legate de importul unei masini din Europa, inclusiv de cautare, selectie, inmatriculare si livrare.

Procesul de import al unei masini din Europa implica mai multe etape importante:

  • Consultare: Incepem prin a discuta despre nevoile si preferintele dvs. pentru a determina exact ce tip de masina cautati.
  • Cautare si selectie: Gasim masini potrivite pe pietele auto europene, le verificam si va furnizam informatii si fotografii.
  • Inregistrare: Ne ocupam de toate actele necesare, inclusiv de vama si transport.
  • Transport: Organizam transportul masinii din Europa in Moldova, asigurand siguranta acesteia.
  • La cheie: Va predam o masina finalizata, complet pregatita pentru utilizare.

Garantam transparenta si fiabilitate in fiecare etapa de montare a masinii din Europa. Scopul nostru este de a face acest proces cat mai confortabil si profitabil pentru dumneavoastra. Obtineti o masina care va indeplineste asteptarile, economisind in acelasi timp timp timp si efort.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Import de masini din Europa 1Import de masini din Europa 2Import de masini din Europa 3Import de masini din Europa 4Import de masini din Europa 5Import de masini din Europa 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite