Comandați un serviciu
Trimite

Diagnosticarea transmisiei

 

Pret serviciu de la 200 lei

Intretinerea si repararea transmisiilor complexe din zilele noastre necesita o diagnosticare profesionala a ICCT-urilor si a transmisiilor automate, folosind instrumentele si cunostintele adecvate. Specialistii de la Centru de anvelopare au experienta si echipamentele necesare pentru a diagnostica cu precizie defectiunile transmisiei.

Diagnosticul este procesul prin care se determina cauza (diagnosticarea) unei probleme de transmisie. Diagnosticul este cu siguranta o practica foarte importanta, deoarece fara el, remedierea oricarei probleme de transmisie ar fi o presupunere completa.

Diagnosticarea profesionala a transmisiilor manuale si automate

Transmisia este cea mai importanta piesa mecanica, scopul sau fiind acela de a transfera puterea de la motor la sistemul de transmisie. Prin urmare, transmisia este supusa unei uzuri mai mari decat majoritatea celorlalte parti ale masinii. Este important sa se efectueze diagnosticarea profesionala si computerizata a transmisiei automate si a cutiilor de viteze automate in mod regulat si la primele semne de functionare defectuoasa.

Straina, nationala, automata sau manuala - diagnosticam si reparam orice transmisie

Semnele de functionare defectuoasa a transmisiilor

  1. Transmisii automate.

Problemele transmisiilor automate pot fi subtile sau evidente. Cu toate acestea, daca observati aceste simptome, veniti la cel mai apropiat centru de service auto Centru de anvelope pentru o diagnosticare computerizata a transmisiei automate. Nu lasati ca o simpla defectiune sa se transforme intr-o reparatie majora. Simptome:

  • Functionare defectuoasa a cutiei.
  • Scurgeri de lichid/ miros de arsura
  • Zgomote ciudate
  • Lumina de avertizare a transmisiei sau a motorului

Costul diagnosticarii computerizate a transmisiei automate la Centru de anvelope este destul de scazut.

  1. Transmisii manuale.

Performantele slabe, scurgerile de fluid si sunetele ciudate trebuie amintite si in cazul transmisiilor manuale. Alunecarea ambreiajului si lipsa de putere in transmisie reprezinta o problema serioasa de siguranta, astfel incat alunecarea sau decalarea treptelor de viteza necesita o diagnosticare imediata a transmisiei manuale. Daca nu puteti schimba deloc vitezele, aranjati sa fie tractata la cel mai apropiat centru de service Centru de anvelope. Vom diagnostica transmisia dvs. manuala la un pret accesibil si vom repara orice defectiune.

Diagnosticarea transmisiei manuale si a transmisiei automate in Chisinau

Toate centrele noastre Centru de anvelope dispun de echipament si mecanici cu experienta pentru a diagnostica si repara orice transmisie. Fie ca aveti nevoie de diagnosticarea transmisiei pentru un anticariat drag sau pentru un model nou, specialistii Centru de anvelope vor gasi cu siguranta problema. Oferim, de asemenea, servicii de diagnosticare robotizata a transmisiei. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna inapoi pentru a clarifica pretul diagnosticarii transmisiilor manuale si automate. Va asteptam cu drag la Centru de anvelopare.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Diagnosticarea transmisiilor manuale si automate 1Diagnosticarea transmisiilor manuale si automate 2Diagnosticarea transmisiilor manuale si automate 3Diagnosticarea transmisiilor manuale si automate 4Diagnosticarea transmisiilor manuale si automate 5Diagnosticarea transmisiilor manuale si automate 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite