Comandați un serviciu
Trimite

Diagnosticarea sasiului si a suspensiei in Chisinau

 

Pret serviciu de la 199 lei

Proprietarii de autoturisme se confrunta cu repararea si diagnosticarea trenului de rulare al masinilor lor pe toata durata detinerii acestora. In mod obisnuit, suspensia unei masini este diagnosticata inainte de cumparare, atunci cand exista probleme vizibile sau ca parte a unei inspectii de rutina. O inspectie a suspensiei auto examineaza multe componente tehnice, iar inspectia poate fi efectuata in diverse moduri, inclusiv cu ajutorul unor echipamente si lifturi specializate sau al unui cric conventional. Aici veti afla ce este inclus in diagnosticarea sasiului masinii.

Ce se verifica la diagnosticarea sasiului la service:

  • Rulmentii rotilor;
  • Parghia (in silentblock);
  • Articulatiile sferice;
  • Sistemul de franare (furtunuri, etriere, placute);
  • Tije de stabilizare;
  • Bara de torsiune (pentru suspensia cu bara de torsiune);
  • Arcurile cu lama (montate de obicei pe puntea spate a camioanelor si SUV-urilor, dar pot fi montate pe toate puntile).

Cum se diagnosticheaza trenul de rulare al unei masini? Este un mic set de sarcini. Diagnosticarea sasiului autoturismului - verificarea starii arcurilor, amortizoarelor, parghiilor si articulatiilor de directie si inlocuirea acestora, daca este necesar.

Diagnosticarea suspensiei auto

Diagnosticarea sasiului si a suspensiei auto se poate face in mai multe moduri:

  • Diagnosticarea computerizata a suspensiei este un program special care va ofera erorile masinii dumneavoastra. Pretul diagnosticarii suspensiei prin aceasta metoda nu este foarte mare.
  • Diagnosticarea suspensiei pe un banc de testare a vibratiilor este un dispozitiv specializat care va permite sa diagnosticati sasiul vehiculului dumneavoastra si sa afisati toate rezultatele in format electronic. Bancul de testare genereaza diverse vibratii si utilizeaza o serie de senzori pentru a masura raspunsul suspensiei la aceste vibratii. Diferite masini au parametri de sasiu diferiti, astfel incat costul testarii vibratiilor la Centru de anvelopare este accesibil pentru toti proprietarii de masini.
  • Diagnosticarea trenului de rulare pe o groapa - aceasta diagnosticare se efectueaza intr-un garaj cu un atelier automatizat, cu sau fara groapa, in prezenta unui computer care efectueaza diagnosticarea vibratiilor. In acest caz, intregul sasiu este demontat. Pretul diagnosticarii sasiului in groapa este minim.

Diagnosticarea trenului de rulare in Chisinau Centru de anvelopare

Daca aveti nevoie de diagnoza sasiului in apropiere de dumneavoastra, contactati Centru de anvelope. Avem un atelier in fiecare cartier. Avem echipament special pentru diagnosticare si doar profesionisti lucreaza pentru noi. Completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom contacta. De asemenea, va vom anunta cat costa diagnosticarea sasiului masinii dumneavoastra. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Diagnosticarea suspensiei 1Diagnosticarea suspensiei 2Diagnosticarea suspensiei 3Diagnosticarea suspensiei 4Diagnosticarea suspensiei 5Diagnosticarea suspensiei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite