Comandați un serviciu
Trimite

Diagnosticare tehnica

 

Pret serviciu de la 250 lei

Masina este o parte importanta a vietii noastre de zi cu zi. De ea depind calatoria noastra confortabila, siguranta pe drumuri si chiar timpul nostru. Este important sa realizam ca pastrarea masinii in stare perfecta nu inseamna doar confort, ci si siguranta calatoriilor dumneavoastra. Unul dintre instrumentele cheie in acest sens este diagnosticarea tehnica a masinii.

De ce este important sa faceti diagnosticarea masinii?

Diagnosticarea tehnica a unei masini este o procedura care va permite sa determinati starea tuturor unitatilor si sistemelor principale ale masinii. Se realizeaza cu ajutorul unor echipamente specializate si a unor mecanici cu experienta. Avantajele diagnozei tehnice auto in Chisinau:

  • Siguranta pe drum.
  • Economisirea timpului si a banilor prin detectarea timpurie a problemelor. 
  • Protectia mediului inconjurator.

Diagnosticarea automobilului cu plecare in Chisinau

Intelegem ca fiecare sofer are propriul ritm de viata si propriile activitati. Uneori poate fi dificil sa gasesti timp pentru a vizita service-ul auto. De aceea, centrul nostru auto mobil Centru de anvelopare din Chisinau ofera servicii de diagnosticare auto cu deplasare. Este convenabil si va permite sa va economisiti timpul.

In procesul de diagnosticare tehnica a automobilului se verifica diverse aspecte, printre care:

  1. Motorul. 

Se evalueaza eficienta acestuia, nivelul de ulei, starea sistemului de racire si alti parametri care afecteaza performanta.

  1. Transmisia. 

Se verifica cutia de viteze, ambreiajul si alte elemente ale transmisiei.

  1. Sistemul de franare. 

Se verifica discurile de frana, placutele, sistemele hidraulice si pneumatice.

  1. Trenul de rulare. 

Amortizoarele, arcurile, sistemul de directie si alte componente ale sasiului sunt verificate pentru uzura si deteriorare.

  1. Instalatiile electrice si electronice. 

Se verifica bateria, generatorul, sistemul de aprindere, precum si senzorii si dispozitivele electronice care controleaza functionarea masinii.

  1. Sistemul de evacuare. 

Se verifica starea gazelor de esapament si integritatea tevilor de esapament.

Pretul diagnosticarii auto

Costul diagnosticarii tehnice a masinii in Chisinau poate fi determinat in functie de marca si modelul masinii, precum si de volumul de munca. De obicei, acesta porneste de la 500 de lei si poate fi calculat in functie de problemele depistate si de necesitatea reparatiei.

Diagnosticarea tehnica a automobilului nu este doar o procedura, ci o grija pentru siguranta si confortul tau pe drum. Nu uitati ca o diagnoza periodica poate prelungi durata de viata a masinii si va poate economisi bani pe reparatii. Nu o lasati pentru mai tarziu - asigurati fiabilitatea si siguranta masinii dumneavoastra astazi!

Diagnosticare auto la Centru de anvelopare

Atelierul nostru de reparatii auto este dotat cu echipament special pentru diagnosticarea tehnica a masinii dumneavoastra din Chisinau. Dispunem de angajati calificati care efectueaza diagnosticarea automobilului la preturi placute, rapid si calitativ. Va sfatuim la orice intrebare cu privire la automobilul dvs. Completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom contacta pentru a va face o programare la service-ul nostru auto, sau pentru diagnosticarea automobilului cu o vizita. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Diagnosticare tehnica 1Diagnosticare tehnica 2Diagnosticare tehnica 3Diagnosticare tehnica 4Diagnosticare tehnica 5Diagnosticare tehnica 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite