Comandați un serviciu
Trimite

Diagnosticarea computerizata

 

Pret serviciu de la 499 lei

Nicaieri progresele tehnologice nu sunt mai raspandite decat in industria auto. Calculatoarele de bord si programele sofisticate sunt echipamente standard in multe vehicule noi. Acest lucru inseamna ca sunt necesare noi metode de diagnosticare a defectiunilor si de reparare a vehiculului.

Cum functioneaza diagnosticarea computerizata a autovehiculelor?

Cu verificari regulate si avertismente de defectiuni pe tabloul de bord, un tehnician special instruit va efectua diagnosticarea computerizata a autovehiculelor pentru a identifica orice problema care ar putea aparea. Diagnosticarea electronica a autovehiculelor poate fi utilizata pentru zone specifice, cum ar fi transmisia, rezervoarele de ulei si de benzina si sistemul de evacuare.

La Centru de anvelope service auto identificam problemele cu ajutorul diagnosticarii computerizate a masinilor cele mai multe masini moderne sunt echipate cu computere sofisticate la bord, cipuri si senzori care se pot conecta la un scaner de diagnosticare si la un software specializat, ceea ce face ca munca sa fie si mai usoara si mai rapida.

Daca nu puteti veni cu masina pana la Centru de anvelope, avem o diagnoza auto computerizata cu o vizita. Acest serviciu este foarte solicitat, iar pretul diagnosticarii computerizate a masinii este de la 499 de lei.

Avantajele diagnosticarii computerizate a autovehiculelor

Principalul beneficiu al diagnosticarii computerizate a autovehiculelor este ca timpul petrecut cu reparatiile auto este redus semnificativ, deoarece problemele sunt identificate rapid si cu precizie. Acest lucru inseamna mai putina munca si mai putin timp petrecut in garaj sau pe drum. Acest lucru este deosebit de important pentru companiile de transport care au nevoie de vehicule fiabile si care nu isi pot permite sa le tina in garaj pentru perioade lungi de timp pentru reparatii. Vehiculele moderne au, de asemenea, avantajul ca codurile de defectiune sunt stocate in memoria de la bordul vehiculului. Acest lucru permite efectuarea rapida si eficienta a reparatiilor minore ale autovehiculelor si previne ca problemele sa se transforme in defectiuni mai grave si mai costisitoare.

Sistemele computerizate de diagnosticare a autovehiculelor sunt utilizate pentru a rezolva probleme precum motorul, aprinderea, performanta injectiei de combustibil si nivelurile de turatie.

Desi este recomandat sa efectuati o diagnoza completa computerizata a masinii o data pe an, in cazul in care aveti o problema, diagnosticarea computerizata a masinii poate identifica rapid problema, astfel incat aceasta sa poata fi remediata cat mai curand posibil.

Diagnosticarea computerizata a autovehiculului este cea mai eficienta si mai rentabila modalitate de diagnosticare a defectiunilor sistemelor masinii dumneavoastra.

Tehnicienii sunt pe deplin instruiti si calificati pentru a determina testele necesare si pentru a interpreta rezultatele si datele computerizate.
Pentru a va familiariza cu intreaga gama de servicii ale centrului de service auto privind diagnosticarea computerizata a masinilor si intretinerea, precum si cu preturile acestora, accesati site-ul nostru.

Diagnosticarea computerizata a automobilelor in Chisinau

In centrul de service Centru de anvelope diagnosticarea automobilelor este efectuata de specialisti calificati, astfel incat puteti fi siguri ca masina dvs. este pe maini sigure.

De asemenea, dispunem de un serviciu de diagnosticare computerizata a automobilului la fata locului.

Pentru mai multe informatii despre costul diagnosticarii computerizate in Chisinau, intretinerea si reparatia automobilului, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Diagnostica computerizata 1Diagnostica computerizata 2Diagnostica computerizata 3Diagnostica computerizata 4Diagnostica computerizata 5Diagnostica computerizata 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite