Comandați un serviciu
Trimite

Decaparea caroseriei inainte de vopsire

 

Pret serviciu de la 3750 lei

Tratarea caroseriei inainte de vopsire este o etapa esentiala in cadrul lucrarilor de reparatii menite sa restaureze masina dumneavoastra si sa ii redea aspectul original. Acest proces implica o serie de etape importante, de la decapare la vopsire, si reprezinta o garantie a durabilitatii si esteticii rezultatului final.

De ce este important decopertarea caroseriei inainte de vopsire?

 • Pregatirea suprafetei: Tratamentul caroseriei inainte de vopsire include decaparea, chituirea si amorsarea. Aceste masuri asigura o suprafata perfect neteda si curata pentru aplicarea vopselei.
 • Eliminarea defectelor: In timpul tratamentului, artizanii elimina defectele, aschiile, zgarieturile si loviturile, conferind caroseriei o forma perfecta.
 • Imbunatatirea aderentei: Amorsarea si decaparea asigura o aderenta excelenta a vopselei la metal, ceea ce face ca acoperirea sa fie mai durabila.
 • Economiseste timp si resurse: Procesul de tratare reduce consumul de vopsea si timpul petrecut la finisare.

Procesul de decopertarea caroseriei inainte de vopsire cu noi:

 1. Decapare pana la metal: Daca suprafata caroseriei prezinta deteriorari ale metalului, decapam pana la metal, indepartand toate urmele de coroziune si rugina.
 2. Curatare si slefuire: Caroseria este curatata temeinic de vopseaua veche si de murdarie. Se efectueaza o slefuire precisa si de calitate, eliminand orice neregularitati si imperfectiuni.
 3. Chituire: Daca este necesar, maestrii efectueaza chituirea, niveland suprafata si indepartand loviturile sau defectele.
 4. Amorsare: Dupa slefuire si chituire, caroseria este amorsata, ceea ce creeaza o baza solida pentru aplicarea vopselei.
 5. Mascarea si vopsirea: Partile masinii care nu vor fi vopsite sunt mascate cu atentie. Apoi, se trece la aplicarea vopselei.
 6. Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina este supusa unui proces de uscare si finisare, care include lustruirea si tratarea suprafetei.
 7. Controlul calitatii: Fiecare etapa a lucrarii este atent monitorizata pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Costul tratamentului caroseriei inainte de vopsire depinde de starea masinii, de volumul de munca si de materialele necesare.

Daca doriti ca masina dvs. sa arate din nou ca noua si sa va faca fericit cu aspectul ei, contactati-ne astazi.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Tratament de caroserie inainte de vopsire 1Tratament de caroserie inainte de vopsire 2Tratament de caroserie inainte de vopsire 3Tratament de caroserie inainte de vopsire 4Tratament de caroserie inainte de vopsire 5Tratament de caroserie inainte de vopsire 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite