Comandați un serviciu
Trimite

Curatarea sistemului de combustibil al masinii si inlocuirea conductei de combustibil

 

Pret serviciu de la 549 lei

Curatarea sistemului de combustibil in Chisinau

Spalarea sistemului de combustibil nu se efectueaza la fel de des ca si schimbarea uleiului sau inlocuirea anvelopelor, dar acest tip de intretinere este foarte util pentru masina. In timp, in rezervorul de benzina, conductele de combustibil, pompa de combustibil si injectoarele de combustibil se acumuleaza depuneri. In plus, filtrul de combustibil se murdareste si se infunda, ceea ce reduce eficienta purificarii combustibilului. Toti acesti factori reduc performanta motorului si, in cele din urma, duc la probleme grave. Majoritatea expertilor recomanda intretinerea sistemului de alimentare la fiecare 30.000 de kilometri (mai mult sau mai putin) pentru a mentine sistemul de alimentare si motorul sanatos. Curatarea sistemului de combustibil pentru motoare diesel si pe benzina implica, de obicei, o curatare chimica completa si o spalare a sistemului de combustibil, precum si inlocuirea filtrului de combustibil. Tehnicienii nostri verifica amanuntit pompele de combustibil si injectoarele de combustibil si inlocuiesc piesele daca este necesar. Cele trei beneficii principale ale spalarii sistemelor de combustibil pe benzina si diesel sunt urmatoarele:

  1. Imbunatatirea performantelor motorului.
  2. O mai buna economie de combustibil.
  3. Masuri preventive

Spalarea sistemului de combustibil al motoarelor diesel, pe benzina si cu injectoare poate preveni deteriorarea performantelor si deteriorarea mecanica a motorului si poate prelungi durata de viata a acestuia.

Cum stiu daca trebuie inlocuita conducta de combustibil?

Scurgerile din conducta de combustibil pot fi detectate printr-un miros persistent de combustibil (miros de benzina/ motorina) sau prin pete de combustibil sub vehicul. De asemenea, scurgerile pot face ca motorul sa nu porneasca sau sa functioneze neregulat. Un alt semn este o intrare "Presiune prea mica a combustibilului"in memoria de defectiuni.

Pentru a repara o conducta de combustibil de inalta presiune, un mecanic trebuie mai intai sa afle de unde provine scurgerea. Cel mai bun mod de a face acest lucru (sau pentru mecanic) este sa foloseasca simtul mirosului. Daca exista o balta de apa sub masina, acolo trebuie sa se uite. Dupa ce gaseste scurgerea, mecanicul trebuie sa indeparteze piesa deteriorata si sa o inlocuiasca cu una noua. Daca s-a spart un furtun de combustibil, mecanicul va pune la dispozitie o bucata de aproximativ un metru lungime. In cazul in care conducta de combustibil nu este din cauciuc, mecanicul va decide ce trebuie facut in continuare, in functie de constructia masinii.

Conductele de combustibil nu sunt continue, iar componentele conductelor de combustibil pot fi de obicei indepartate si inlocuite. In cazul in care vehiculul este vechi, ar putea merita sa cautati piese de ocazie. Costul reparatiei conductei de combustibil variaza foarte mult de la o masina la alta. Unele masini necesita nu numai indepartarea captuselii aripii, ci si a altor piese. Daca doar o singura garnitura prezinta scurgeri, poate fi suficient sa o inlocuiti sau sa ajustati clema corespunzatoare.

Inlocuirea elementelor conductei de combustibil si spalarea sistemului de combustibil in Chisinau

Service-ul auto Centru de anvelopare este dotat cu echipament modern pentru inlocuirea si spalarea sistemului de combustibil. Dispunem de specialisti calificati care vor efectua inlocuirea conductelor de combustibil si spalarea sistemului de alimentare cu motorina si benzina la preturi accesibile, ceea ce nu poate decat sa fie pe placul clientilor nostri. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta pentru o programare la Centru de anvelope. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Curatarea sistemului de combustibil si inlocuirea conductei de combustibil 1Curatarea sistemului de combustibil si inlocuirea conductei de combustibil 2Curatarea sistemului de combustibil si inlocuirea conductei de combustibil 3Curatarea sistemului de combustibil si inlocuirea conductei de combustibil 4Curatarea sistemului de combustibil si inlocuirea conductei de combustibil 5Curatarea sistemului de combustibil si inlocuirea conductei de combustibil 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite