Comandați un serviciu
Trimite

Curatarea radiatorului de incalzire al masinii

 

Pret serviciu de la 400 lei

Toate masinile au nevoie de intretinere, ceea ce include curatarea regulata pentru ca masina dumneavoastra sa functioneze corect si fara probleme. Daca observati ca masina dumneavoastra incepe sa se supraincalzeasca sau nu se incalzeste deloc, acest lucru ar putea indica faptul ca exista o problema. Acest lucru este cu atat mai important daca doriti ca masina dumneavoastra sa aiba o viata sigura si fericita.

O modalitate de a va asigura ca masina dvs. este in stare buna de functionare este cu o curatare de rutina a radiatorului de incalzire.

Semne care spun ca aveti nevoie de o curatare a radiatorului de incalzire

Exista mai multe semne clare care arata ca radiatorul de incalzire al masinii tale are nevoie de curatare. Problemele radiatorului de incalzire sunt unice, mai ales ca una dintre posibilele probleme este scurgerea in interiorul masinii. De obicei, problemele radiatorului de incalzire sunt cauzate de o intretinere deficitara a sistemului de racire. Ar trebui sa spalati si sa inlocuiti lichidul de racire in conformitate cu instructiunile de utilizare. Acest lucru va impiedica acumularea de resturi si particule de rugina in canalele inguste, ceea ce poate duce in cele din urma la infundare si deteriorare. Iata cateva semne care arata ca radiatorul trebuie curatat:

  1. Vehiculul nu se incalzeste. Masina merge bine, indicatorul de temperatura este normal si nu exista alte probleme cu sistemul de racire. Cu toate acestea, vehiculul nu se incalzeste la pornire.
  2. In vehicul se simte un miros dulceag neplacut. Acesta este probabil mirosul lichidului de racire care a patruns usor in interiorul vehiculului. Acesta este un semn de avertizare timpurie.
  3. Geamurile se incetoseaza. Daca lichidul de racire a fost injectat pentru o perioada lunga de timp, se poate forma o acumulare de reziduuri pe geamuri. Reziduul este greu de indepartat, iar inhalarea etilen glicolului este foarte nesanatoasa. Ceva se scurge de sub tabloul de bord. Daca observati murdarie pe covorasele din fata sau apa care se scurge de sub tabloul de bord, inseamna ca lichidul de racire se scurge in masina.
  4. Motorul se supraincalzeste. In acest caz, verificati nivelul lichidului de racire. Daca acesta este scazut si indicatorul de temperatura este in afara graficului, trebuie sa mergeti la un mecanic pentru a curata radiatorul sau pentru a spala radiatorul de incalzire.

In unele cazuri, este posibil sa se faca o spalare si o curatare a radiatorului de incalzire fara a scoate radiatorul. Acest lucru depinde de marca si anul masinii dumneavoastra.

Curatarea radiatorului de incalzire a masinii la Centru de anvelopare

Service-ul auto specializat Centru de anvelope ofera curatarea, clatirea si spalarea radiatorului de incalzire la cele mai bune preturi din Chisinau. Personalul nostru experimentat foloseste un detergent pentru a spala radiatorul radiatorului de incalzire fara a-l scoate. Oferim garantii de calitate pentru spalarea incalzitorului auto de orice complexitate. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru mai multe informatii. Va asteptam in Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Spalarea radiatorului de incalzire 1Spalarea radiatorului de incalzire 2Spalarea radiatorului de incalzire 3Spalarea radiatorului de incalzire 4Spalarea radiatorului de incalzire 5Spalarea radiatorului de incalzire 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite