Comandați un serviciu
Trimite

Curatarea hipoalergenica si completa a interiorului masinii la uscat

 

Pret serviciu de la 1000 lei

Desi masina a incetat de mult sa mai fie un obiect de lux, ea este acum un mijloc de transport cotidian si cel putin o sesime din zi este petrecuta in ea. Si nu numai ca mijloc de transport, plin de praf, murdarie, reziduuri alimentare si par de animale, ci si din cauza diversilor paraziti care au un impact negativ asupra tractului respirator si prelungesc timpul de expunere la sanatate in general.

Curatarea chimica a automobilului

Curatarea uscata a interiorului autoturismului este o curatare generala care utilizeaza detergenti speciali si echipamente specializate pentru a indeparta complet murdaria, praful si petele de diferite naturi de pe toate suprafetele.

Curatarea uscata a interiorului autoturismului - acopera plafoanele, covoarele, scaunele din stofa si piele, plansele de bord, usile si toate partile interioare din plastic si lemn.

Ce include curatarea chimica profunda a interiorului masinii si care sunt varietatile sale?

Curatarea uscata a interiorului masinii este un proces complex care consta in curatarea uscata sau umeda, indepartarea murdariei si a prafului, uscarea interiorului si aplicarea unor substante chimice speciale care resping murdaria si praful. Tipurile de curatare includ curatarea uscata a interiorului masinii, curatarea cu abur si curatarea nano. Un alt tip de curatare uscata este metoda traditionala, in care interiorul masinii este curatat singur. Curatarea uscata auto se realizeaza in functie de gradul de dezasamblare a elementelor din interior:

  • Pentru o dezasamblare completa, toate elementele sunt indepartate complet din interior;
  • dezasamblare partiala, in cazul in care se indeparteaza doar scaunele;
  • Fara dezasamblare:cand nu se scoate nimic din interiorul masinii si masina este curatata la uscat.

Curatare uscata antialergica a interiorului masinii

Specialistii in alergii recomanda folosirea curatarii chimica hipoalergenice a masinii noastre de doua ori pe an! Folosim cele mai noi produse pentru a indeparta murdaria, praful si alte pete, cele mai recunoscute marci de materiale specializate pentru curatarea uscata a interiorului masinii. De asemenea, folosim cele mai bune echipamente Karcher pentru curatarea uscata a interiorului masinii, astfel incat daunatorii nu au unde sa se ascunda in interiorul masinii. In plus, nu folosim uscarea artificiala, care perturba structura materialelor din interior. Folosim doar uscarea naturala, care permite evaporarea apei in cel mai natural mod posibil.

Lucram cu substante chimice hipoalergenice de curatare uscata care nu afecteaza sanatatea umana, nu lasam reziduuri uscate in structura salonului, pe produsele din plastic si pe piele, substantele noastre chimice sunt sigure pentru dumneavoastra, pentru copiii dumneavoastra si pentru animale.

Pretul de curatare a interiorului masinii in Chisinau

Centru de anvelopare ofera servicii de curatare uscata a interiorului automobilului la preturi ieftine. Angajatii calificati ai service-ului nostru auto vor face o curatare completa a interiorului automobilului la preturi mici in Chisinau. Veniti la noi si veti fi multumit de munca noastra. Completati formularul de mai jos si noi va vom contacta pentru mai multe informatii. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Curatare hipoalergenica si curatare uscata completa a interiorului masinii 1Curatare hipoalergenica si curatare uscata completa a interiorului masinii 2Curatare hipoalergenica si curatare uscata completa a interiorului masinii 3Curatare hipoalergenica si curatare uscata completa a interiorului masinii 4Curatare hipoalergenica si curatare uscata completa a interiorului masinii 5Curatare hipoalergenica si curatare uscata completa a interiorului masinii 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite