Comandați un serviciu
Trimite

Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii

 

Pret serviciu de la 999 lei

Costul vopsirii unui element al caroseriei este o intrebare care ii ingrijoreaza adesea pe proprietarii de masini, iar acest lucru este de inteles. La urma urmei, chiar si mici zgarieturi, cioburi sau zgarieturi pe elementele de caroserie pot lasa o impresie negativa si pot inrautati aspectul general al masinii dumneavoastra. Oferim servicii profesionale de vopsire a caroseriei la un pret competitiv pentru a va ajuta sa redati aspectul impecabil al masinii dumneavoastra!

Procesul de vopsire a elementelor de caroserie la noi:

  • Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre nevoile dvs. si a inspecta starea elementului de caroserie. Va oferim o estimare a costului lucrarii.
  • Pregatirea pentru lucrare: Elementul de caroserie este pregatit temeinic, inclusiv slefuirea, umplerea si mascarea.
  • Vopsirea: Alegem culoarea exacta si tipul de vopsea care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra si procedam la vopsirea elementului.
  • Uscare si finisare: Dupa vopsire, elementul este supus unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si finisare a suprafetei.
  • Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Costul vopsirii unui singur element de caroserie auto depinde de dimensiunea elementului, de starea acestuia si de culoarea aleasa. De obicei, costul porneste de la 50 de euro pe element.

Daca aveti elemente specifice de caroserie care necesita vopsire si cautati profesionisti de incredere cu un pret accesibil, contactati-ne astazi. Suntem pregatiti sa va redam masina la un aspect impecabil si incredere pe sosea!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii 1Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii 2Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii 3Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii 4Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii 5Costul vopsitului unui element al caroseriei masinii 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite