Comandați un serviciu
Trimite

Corectarea cambiei

 

Pret serviciu de la 649 lei

O aliniere a rotilor este un serviciu care va permite sa ajustati unghiul rotilor astfel incat masina dumneavoastra sa ruleze drept, fara a devia intr-o parte sau alta.
Cum are loc alinierea rotilor?
Lovirea de o bordura la parcare sau lovirea de gropi denatureaza alinierea masinii dumneavoastra. In plus, in timp, pe masura ce componentele directiei sau ale suspensiei se uzeaza, alinierea se modifica. Atunci cand sunt instalate noi piese de directie sau de suspensie, se modifica si alinierea.

De ce am nevoie de o ajustare a camberului?

S-ar putea sa fiti surprins sa aflati ca partea din banda de rulare a anvelopei masinii care intra in contact cu soseaua in orice punct este doar de marimea palmei mainii dumneavoastra. Alinierea cauzeaza uzura neuniforma a benzii de rulare a pneurilor si reduce si mai mult aceasta zona de contact deja mica, reducand astfel aderenta pneurilor si ducand la pierderea controlului vehiculului.

Atunci cand un vehicul nu este aliniat, se produce o uzura prematura a pneurilor, precum si a altor parti ale vehiculului. Luati ca exemplu corpul uman. Daca nu va supravegheati postura in timpul zilei, aceasta afecteaza restul corpului. In mod similar, daca rotile masinii nu sunt echilibrate, si alte parti ale masinii, cum ar fi suspensia si sistemul de franare, se vor uza prematur.

Daca rotile nu sunt aliniate corect, anvelopele vor trage usor, crescand rezistenta la rulare si reducand eficienta combustibilului.

Cat de des trebuie ajustata alinierea camberului?

Recomandam alinierea rotilor o data pe an sau la fiecare 10.000 de kilometri, in functie de ce se intampla mai intai. Cu toate acestea, daca circulati in mod regulat pe drumuri denivelate, este posibil sa aveti nevoie de o aliniere a rotilor mai devreme, daca alinierea este nealiniabila.

Centru de anvelope ofera servicii de aliniament in Chisinau la Cecani, Telecentru, Riscanova, Botanica si Buiucani 24/24.

Alegeti orice service auto pentru cambrare in apropierea dumneavoastra.

De asemenea, in service-ul nostru auto preturi foarte frumoase de cambuire.

Cum va puteti da seama daca trebuie sa ajustati cambrarea masinii dumneavoastra?

Daca atunci cand conduceti pe un drum drept si plat simtiti ca masina deviaza intr-o parte, incepe sa derapeze. Daca trebuie sa impingeti usor pe volan pentru a o mentine dreapta, aveti o problema cu cambrarea si alinierea rotilor:

  • Vibratii ale volanului - sunt sanse mari ca acestea sa se datoreze unei reglari necorespunzatoare
  • Volanul nu este centrat dupa finalizarea unui viraj. Volanul ar trebui sa revina singur in pozitia dreapta.
  • Anvelopele scartaie in viraje. Atunci cand volanul deviaza de la pozitia normala, acest lucru provoaca o frecare nefavorabila, ceea ce duce la diverse sunete ciudate.

La Centru de service auto Centru de anvelope reglam alinierea rotilor in mai multe moduri:

  • Verificarea computerizata a alinierii rotilor
  • Nivelare cu laser
  • Cambrarea 3D consta in realizarea unei alinieri a rotilor cu ajutorul unei masini speciale.

Reglarea camberului

Acesta este unghiul de inclinare a anvelopei spre interior sau exterior atunci cand este privit din partea din fata a masinii. O inclinare prea mare a anvelopei spre interior sau spre exterior, cunoscuta si sub denumirea de cambrare negativa si pozitiva, indica o aliniere necorespunzatoare si necesita ajustare. In plus, rulmentii uzati, articulatiile sferice si alte componente ale suspensiei rotilor pot contribui la o inclinare slaba.

Reglarea camberului

Convergenta varfului de picior este diferita de cambrare si reprezinta gradul in care anvelopele sunt inclinate spre interior sau spre exterior atunci cand sunt privite de sus. Daca acest lucru nu este clar, stati in picioare si uitati-va in jos la picioarele dumneavoastra. Acestea sunt inclinate spre interior, spre centrul corpului dumneavoastra. Daca anvelopele masinii tale sunt in acelasi unghi (nu uita ca rationam din perspectiva unei pasari), acest lucru se numeste aliniere a picioarelor. Daca va inclinati picioarele spre exterior, alinierea este toe-in.

Chisinau o aliniere in Chisinau 24/7

Centru de anvelope face si alinierea rotilor si a grinzilor din spate. Tehnicienii nostri experimentati va vor explica de ce si cand trebuie sa va aliniati rotile. Dispunem de echipamentul necesar pentru repararea cambiei. Costul de cambrare este accesibil, ceea ce va multumi pe fiecare dintre clientii nostri. Completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom suna inapoi, va vom raspunde la toate intrebarile despre pretul de cambrare in Chisinau si cand puteti veni sa faceti cambrarea.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Divergenta 1Divergenta 2Divergenta 3Divergenta 4Divergenta 5Divergenta 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite