Comandați un serviciu
Trimite

Coloratia farurilor auto

 

Pret serviciu de la 300 lei

Modificarea masinilor a fost intotdeauna un subiect fierbinte. Dar care sunt beneficiile tingerii farurilor care ii fac pe oameni sa o ia in considerare? De fapt, poate fi un pas interesant in directia personalizarii unei masini in functie de proprietar. Desi poate parea doar o modificare minora, aceasta poate schimba intregul aspect al unei masini.

Oameni diferiti, cu personalitati diferite, au motive diferite pentru a face pasi diferiti. Este posibil sa aveti propriul motiv pentru a dori sa va faceti vopsirea farurilor masinii. In general, procesul de vopsire are mai multe avantaje si dezavantaje fixe.

De asemenea, diferite tari au reguli diferite care reglementeaza vopsirea farurilor auto.

Ce este vopsirea farurilor auto?

Cu o abordare corecta, vopsirea farurilor auto poate revitaliza aspectul unei masini. Colorarea farurilor auto consta in schimbarea nuantei acestei parti a masinii. In acest scop, specialistii folosesc mai multe materiale.  

Dintre aceste materiale, cel mai comun este folia de colorare. Designul special al acestei pelicule este conceput pentru a imbunatati aspectul farurilor. In plus, le confera efectul de tonifiere. In cele din urma, puteti aplica o astfel de plasa pe farurile, luminile spate si indicatoarele masinii.

Folia de colorare a ochiurilor de plasa adera la suprafata exterioara a farurilor si le confera un aspect perfect de fabrica. Atunci cand colorati farurile din spate si din fata cu folie auto, puteti fi siguri ca aceasta este rezistenta la apa si foarte durabila. Datorita acestor proprietati, puteti continua sa va intretineti masina fara griji. Folia este rezistenta la spalarea constanta si poate suporta tratamentul pieselor auto.

Coloratia farurilor este o modalitate excelenta de a va face farurile mai vizibile. Nu uitati ca folia de vopsire este durabila, asa ca va proteja si farurile masinii dumneavoastra.

Motive pentru vopsirea farurilor posterioare ale masinii dvs.

Motivul principal pentru aceasta vopsire este preferinta. Exista proprietari de masini care se bucura de faptul ca au schimbat fiecare detaliu al masinii lor. Acest lucru este mai degraba un hobby si nu are motive tehnice deosebite. De asemenea, aceasta face ca masina lor sa fie mai usor de recunoscut printre altele.

De asemenea, au fost date exemple in care culoarea si reflexiile de la vopsire pot ajuta. Un utilizator a dat exemplul unei persoane care conduce pe timp de noapte. In cazul unui accident, colorarea farurilor va reflecta lumina de la masinile care vin din sens opus. Pentru pasionatii si colectionarii de masini, avantajele vopsirii farurilor sunt mai mari decat dezavantajele.  

Avantajele colorarii luminilor din spate si a farurilor

Unul dintre principalele avantaje ale vopsirii farurilor este siguranta farurilor. Aceasta face ca farurile sa fie rezistente la deteriorari, lovituri si zgarieturi. De asemenea, protejeaza farurile de resturile de pe sosea pe termen lung. In timp, costul vopsirea farurilor se va dovedi a fi mai mic decat necesitatea unei intretineri de rutina.

Nuantarea farurilor spate si a altor parti ale masinii dvs. va ajuta sa o distingeti cu usurinta de celelalte. Nu ca ar face o mare diferenta, dar atunci cand parcati in zone in care exista o multime de masini identice, va poate fi de folos.

De asemenea, modul in care iti individualizezi masina spune multe despre personalitatea si preferintele tale. Astfel, individualizarea este o reflectare a personalitatii tale.

Pretul de vopsire a farurilor in Chisinau

La Centru de anvelopare service auto, va vom ajuta sa va bucurati de toate beneficiile tintarii farurilor. Indiferent de marca masinii tale, specialistii nostri vor gasi timp pentru a face treaba. Fa o programare sau vino la cel mai apropiat service de vopsire faruri la cele mai mici preturi din Moldova.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Coloratia farurilor 1Coloratia farurilor 2Coloratia farurilor 3Coloratia farurilor 4Coloratia farurilor 5Coloratia farurilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite