Comandați un serviciu
Trimite

Centrudeanvelope service auto

 

Pret serviciu de la 499 lei

Intretinerea regulata este esentiala pentru functionarea sigura si eficienta a vehiculului dumneavoastra. Cu toate acestea, desi intretinerea poate parea o bataie de cap, nu trebuie sa fie asa, mai ales pentru soferii incepatori cu putine cunostinte despre proprietatea unui autovehicul. Atelierul Centru de anvelope ofera servicii de reparatii auto in Chisinau.

Ce este un atelier de reparatii auto?

Intretinerea auto este un serviciu de rutina care evalueaza totul, de la nivelul lichidelor din motor pana la uzura generala a masinii. Intretinerea este efectuata de obicei de un mecanic si, in cea mai cuprinzatoare forma, implica verificarea, reglarea si inlocuirea unor piese din aproximativ 50 sau mai multe sisteme si componente. Lista de preturi a unui atelier de reparatii auto, poate fi vazuta pe site-ul nostru.

De ce am nevoie de un service auto?

Intretinerea regulata asigura faptul ca vehiculul dumneavoastra functioneaza cat mai eficient si mai sigur posibil si, in cele din urma, va economiseste bani. Pentru a face o programare la service-ul auto Centru de anvelope, completati formularul de pe site. Intretinerea regulata imbunatateste eficienta combustibilului, manevrabilitatea si performanta motorului. De asemenea, reduce probabilitatea ca masina dumneavoastra sa se defecteze acasa sau pe drum. In plus, puteti evita costuri serioase de reparatii prin detectarea la timp a defectiunilor potential periculoase. Intretinerea regulata prelungeste durata de viata a autovehiculului dumneavoastra. Centru de anvelope este un service auto 24 de ore din Chisinau.

Este un service auto acelasi lucru cu un TO?

Nu, nu este. Multi soferi cred ca masina lor a trecut ITP si nu are nevoie de service, dar de fapt intretinerea de rutina si ITP sunt doua lucruri diferite si este important sa le efectuati pe ambele. Intretinerea verifica performanta masinii si nu o analizeaza in profunzime. Serviciul de reparatii auto se asigura ca toate componentele masinii functioneaza cat mai sigur si mai eficient posibil.

Un atelier de reparatii auto in Chisinau include de obicei inspectii, intretinere si/sau reparatii ale masinii pentru a se asigura ca totul functioneaza in siguranta si eficient.

Acesta va include, de obicei, o serie de verificari, inclusiv verificarea uleiului, a anvelopelor, a franelor, a suspensiei, a sistemului de evacuare si a altor componente. Service-ul va include, de asemenea, completarea lichidelor si schimbarea filtrului de ulei, daca este necesar.

Serviciul de reparatii auto Chisinau poate include reparatii minore ale masinii, cum ar fi strangerea curelelor si ajustarea distributiei, precum si reparatii mai importante.

Reparatii auto in Chisinau

Centru de anvelope ofera servicii profesionale de reparatii auto. Daca ceva nu este in regula cu masina ta, Centru de anvelope este service-ul auto care este aproape 24/7. Efectuam reparatii auto de orice marca de masina si de orice complexitate. Centru de anvelope dispune de toate echipamentele necesare:lifturi, masini, aparate si asa mai departe. Efectuam si revizii motoare, iar lista de preturi cu tarifele pentru serviciile de reparatii auto o puteti gasi pe site-ul nostru.

Este posibil sa obtineti un serviciu de reparatii auto cu o vizita?

Da, este posibil sa obtineti un serviciu de reparatii auto cu o vizita. Indiferent unde va aflati in afara orasului, in Rascani, Buiucani sau Cecani, service-ul auto Centru de anvelope din Chisinau va va veni in ajutor in orice moment. Maestrii nostri cu experienta va vor oferi servicii de reparatie auto la cel mai inalt nivel. Preturile serviciului de reparatie auto sunt placute pentru fiecare client.

Service de reparatie auto in Moldova

Centru de anvelope este cel mai des intalnit serviciu auto. Datorita muncii noastre de calitate, ne aflam in topul celor mai bune si mai ieftine servicii auto. Suntem de incredere pentru clientii nostri, deoarece suntem responsabili pentru munca noastra. Serviciul nostru auto are preturi rezonabile in Chisinau. Daca aveti nevoie de cel mai apropiat serviciu auto ieftin de langa dumneavoastra, va rugam sa contactati Centru de anvelope. Intotdeauna primim cu drag clienti noi, iar preturile din atelierul nostru va vor multumi foarte mult. Puteti face o programare la service-ul nostru auto online prin completarea formularului, sau puteti afla pretul service-ului auto sunand la numarul de telefon de pe site-ul nostru. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Servicii auto 1Servicii auto 2Servicii auto 3Servicii auto 4Servicii auto 5Servicii auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite