Comandați un serviciu
Trimite

Cautarea si eliminarea scurgerilor la aparatul de aer conditionat

 

Pret serviciu de la 349 lei

Conditionerul auto - cauzele iesirii din functiune

Un aparat de aer conditionat sau conditioner, cum ii mai spunem in popor, asigura racirea aerului in salonul automobilului. Acesta functioneaza datorita freonului pe care il are. Ca si alte dispozitive, conditionerul auto poate iesi din functiune. Cauzele defectarii pot fi mai multe. Sa le enumeram pe cele mai raspandite:

  • piesele conditionerului ruginesc din cauza ca nimeresc reagenti si noroi acolo;

  • aparitia unor mici pori, prin care se scurge lichidul de racire;

  • fluctuatia de temperatura. 

Locurile de scurgere a lichidului de racire pot fi depistate intr-un mod destul de interesant. Se folosesc solutii fluorescente, se porneste motorul, locul cu pricina lumineaza intr-o culoare de oranj aprins.

Eliminare scurgerea conditionerului auto - metode

Dupa cum am mai spus una dintre principalele cauze ale defectarii conditionerului auto este coroziunea care se formeaza in tevile conditionerului. Exista cateva metode de reparatie (eliminare a scurgerilor):

  1. Trebuie de scurtat si astupat tevile din spate ale conditionerului.

  2. A doua metoda consta in reparatia tevii din spate a conditionerului sau inlocuirea completa.

  3. Metoda a treia consta in inlocuirea partiala a tevilor conditionerului cu furtunuri. 

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faceti, daca doriti ca conditionerul dumneavoastra auto sa functioneze bine, este sa-l umpleti mereu cu lichid de racire. Aveti grija de acest dispozitiv. Pastrati-l in curatenie, astfel el va va sluji mai mult timp. Iar daca observati neregularitati in functionarea acestuia, vizitati urgent un service auto.

Reparatia conditionerului - unde o pot face?

A aparut o dilema unde sa va duceti automobilul pentru reparatia conditionerului din acesta? Duceti-l la cauciucuridevara! In centrul nostru de deservire auto lucreaza specialisti talentati si consacrati, care va asteapta la noi in service. Orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra nu este un obstacol pentru noi. Dispunem de un utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura reparatia conditionerului auto la pret avantajos. Procedura va costa de la 362 de lei. Nu veti regreta! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea scurgerilor din aparatul de aer conditionat 1Repararea scurgerilor din aparatul de aer conditionat 2Repararea scurgerilor din aparatul de aer conditionat 3Repararea scurgerilor din aparatul de aer conditionat 4Repararea scurgerilor din aparatul de aer conditionat 5Repararea scurgerilor din aparatul de aer conditionat 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite