Comandați un serviciu
Trimite

Asistenta la pornirea unei masini

 

Pret serviciu de la 200 lei

Autoturismul este partenerul dumneavoastra de incredere, dar uneori chiar si acesta poate avea nevoie de putin ajutor. Una dintre cele mai frecvente situatii cu care se confrunta soferii este atunci cand motorul nu porneste din cauza unei baterii descarcate. Dar nu va faceti griji! Echipa noastra este pregatita sa va ofere un serviciu ieftin si rapid de service bricheta auto la fata locului.

De ce sa ne alegi pe noi pentru pornirea acumulatorului?

  • Viteza de raspuns: Intelegem ca problemele de pe sosea pot cauza stres, motiv pentru care echipa noastra este pregatita sa vina la tine in mare viteza pentru a te ajuta sa iti aprinzi masina.
  • Meseriasi cu experienta: Tehnicienii nostri au o experienta vasta in aprinderea brichetelor autoturismelor de diferite marci si modele. Stim cum sa efectuam corect procedura fara a deteriora componentele electronice ale masinii.
  • Preturi rezonabile: Politica noastra de preturi este onesta si transparenta. Oferim service bricheta auto ieftin pentru a va ajuta fara costuri inutile.
  • La fata locului: Suntem gata sa venim la tine oriunde te-ai afla - pe drum, in parcare sau chiar la tine acasa. Oferim asistenta rutiera la fata locului pentru a va economisi timp si efort.

Procesul de aprindere a brichetei la masina dvs. cu noi:

  1. Sunati-ne: Sunati-ne pentru a ne descrie situatia dvs. si pentru a specifica locatia dvs. Operatorul nostru va prelua comanda dvs. si va programa un tehnician care sa vina.
  2. Vizita maestrului: Tehnicianul nostru experimentat va sosi la locatia dvs. in cel mai scurt timp posibil cu echipamentul necesar pentru brichetarea masinii.
  3. Aprinderea brichetei: Tehnicianul va efectua aprinderea brichetei masinii, asigurand conectarea corecta a cablurilor si siguranta.
  4. Verificarea performantelor: Dupa aprinderea brichetei, tehnicianul va verifica performantele masinii dumneavoastra, asigurandu-se ca motorul porneste.
  5. Sfaturi si sfaturi: Tehnicianul va va oferi sfaturi utile despre cum sa va pastrati bateria in stare buna si sa evitati situatii similare pe viitor.

Serviciul nostru de brichetare auto este o modalitate de a va face masina mobila din nou si de a evita problemele inutile pe drum. Lucram rapid, eficient si la preturi accesibile, astfel incat sa va puteti continua calatoria fara probleme.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Bricheta auto ieftina 1Bricheta auto ieftina 2Bricheta auto ieftina 3Bricheta auto ieftina 4Bricheta auto ieftina 5Bricheta auto ieftina 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite