Comandați un serviciu
Trimite

Adunarea ambreiajului

 

Pret serviciu de la 1000 lei

Centru de anvelope mecanici mobili repara toate tipurile de defectiuni ale ambreiajului. Daca pedala de ambreiaj aluneca, este dificil sa se cupleze o treapta de viteza, lichidul se scurge din masina, masina nu se misca atunci cand eliberati ambreiajul sau ambreiajul aluneca in timpul condusului, Centru de anvelope este gata sa va ajute.

Inlocuirea si repararea ambreiajului auto

Daca masina dumneavoastra se blocheaza atunci cand schimbati vitezele, este posibil sa fie timpul sa va inlocuiti ambreiajul. In calitate de mecanic mobil, putem efectua reparatii ale ambreiajului la autovehiculul dumneavoastra. Ambreiajul este parte integranta a miscarii si functionarii normale a unui vehicul. Desi puteti conduce o masina cu transmisie manuala fara ambreiaj, este dificil sa porniti si aproape imposibil sa schimbati vitezele. Prin urmare, fie veti conduce incet, fie nu veti conduce deloc.

Cele mai multe probleme ale ambreiajului sunt legate de cablul de ambreiaj. Pe masura ce acestea se uzeaza, se rup si, fara ele, pedala de ambreiaj pur si simplu nu va functiona. Ca urmare, masina ramane blocata in ultima treapta de viteza angrenata sau in punctul mort. Daca nu exista ambreiaj, motorul se va bloca si se va opri atunci cand incetineste.

In cele mai multe cazuri, reparatiile ambreiajului auto pot fi efectuate la fata locului, dar pentru lucrari mai serioase, cum ar fi inlocuirea completa a kitului de ambreiaj, vom avea nevoie de echipament in atelierul nostru. Un atelier este necesar deoarece ambreiajul se afla intre cutia de viteze si motor si, in multe cazuri, cutia de viteze trebuie sa fie demontata. Dar exista si momente in care este posibil sa se efectueze o inlocuire a ambreiajului fara a demonta cutia de viteze.

In timp ce unele probleme ale ambreiajului sunt evidente, in multe cazuri este necesara o inspectie amanuntita pentru a identifica cauza exacta a defectiunii. Putem repara orice ambreiaj, dar acest lucru poate necesita o inspectie completa in atelierul nostru. Adesea, ambreiajul va trebui sa fie demontat din vehicul pentru a determina cauza defectiunii si pentru a efectua o inlocuire sau o reparatie a ambreiajului autoturismului dumneavoastra.

Cat costa inlocuirea unui kit de ambreiaj?

La inlocuirea unui ambreiaj, cel mai mare cost provine din manopera, deoarece demontarea tuturor componentelor ambreiajului si inlocuirea acestuia poate dura ceva timp. Cu toate acestea, deoarece ambreiajele sunt destul de durabile, acestea trebuie inlocuite aproximativ o data la fiecare 200.000 de kilometri, ceea ce inseamna aproximativ o data pe durata de viata a masinii.

Daca ati cumparat recent o masina cu un kilometraj care se apropie de aceasta limita, este o idee buna sa o programati pentru intretinerea si repararea ambreiajului auto, daca este necesar, daca ceva nu functioneaza corect. Acest lucru va va da o idee despre cat timp a mai ramas pana la inlocuirea completa a kitului de ambreiaj.

Cand ar trebui sa se faca o inlocuire a discului de ambreiaj si a rulmentului de debreiere?

Semnele ca ambreiajul dvs. trebuie inlocuit includ o senzatie de porozitate atunci cand apasati pe pedala, precum si o macinare si o schimbare neuniforma a treptelor de viteza. Alte semne ca ambreiajul este "pe cale"sa cedeze sunt problemele de schimbare a treptelor de viteza sau senzatia ca pedala de ambreiaj tremura si tremura.

Ambreiajul se poate uza mai repede in functie de cine conduce masina:daca aveti tendinta de a scapa sau de a calca pe ambreiaj, acesta se va uza mai repede. Daca exista o multime de scrasnire a angrenajelor atunci cand schimbati vitezele, ambreiajul si angrenajele se vor uza mai repede decat in mod normal.

Schimbandu-va stilul de conducere, puteti prelungi durata de viata a ambreiajului si, prin urmare, puteti creste timpul dintre reparatii.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important sa consultati un profesionist. Orice problema cu ambreiajul ar trebui sa fie tratata intr-un stadiu incipient, inainte sa apara o defectiune completa si sa ajungeti pe marginea drumului.

Pretul de inlocuire a ambreiajului in Centru de anvelope

Centru de anvelope ofera servicii de demontare si instalare a ambreiajului, precum si de reparare si inlocuire a ambreiajului auto. Toate lucrarile noastre sunt insotite de garantie, astfel incat puteti fi siguri ca sunteti protejati in cazul in care se intampla ceva.

Efectuam lucrari la masini de toate marcile si modelele, inclusiv Toyota, Ford, Holden, Mazda, Subaru si multe altele. Puteti rezerva o programare folosind formularul nostru online. Scopul nostru este de a oferi servicii exceptionale pentru a va face masina sa functioneze cat mai bine posibil si sa va readucem pe sosele!

Componente pe care le putem repara sau inlocui:

  • Cilindrul principal si cilindrul sclav al ambreiajului;
  • Rulment de ambreiaj;
  • Cablul de ambreiaj;
  • Volant motor cu masa dubla;
  • Cilindru principal de ambreiaj;
  • Kit de ambreiaj;
  • Ambreiaj de ambreiaj;
  • Placute de disc de ambreiaj.

Costul inlocuirii kitului de ambreiaj depinde de capacitatea de service si de lucru a acestuia. Dupa diagnosticare si reparatie, specialistul service-ului nostru auto va putea sa numeasca pretul pentru repararea ambreiajului si lucrarea acestuia. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi pentru intretinerea si repararea ambreiajului.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea ambreiajului 1Inlocuirea ambreiajului 2Inlocuirea ambreiajului 3Inlocuirea ambreiajului 4Inlocuirea ambreiajului 5Inlocuirea ambreiajului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite